Ersun Yanal'ı gönderen Antalyaspor teknik direktörlüğe Nuri Şahin'i getirdi

Ersun Yanal'ı gönderen Antalyaspor teknik direktörlüğe Nuri Şahin'i getirdi

Antalyaspor’da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları başladı. Kırmızı-beyazlılarda ön plana çıkan isimler ise Ümit Davala, Çağdaş Atan ve Osman Akyol gösterilse de kulüp futbolcu Nuri Şahin'i teknik direktör olarak göreve başlatıyor.

Antalyaspor’da Ersun Yanal dönemi sona erdi. 2020-2021 sezonunun 6. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e karşı alınan 5-1'lik yenilgi sonrası Tamer Tuna'nın yerine göreve getirilen Ersun Yanal; 46 maçta 14 galibiyet, 16 beraberlik ve 16 yenilgi aldı. Bu sezon ise geride kalan 8 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde eden Antalyaspor ile Ersun Yanal’ın yolları ayrıldı.

video.jpg

KULÜP OYUNCUSU NURİ ŞAHİN'İ TEKNİK DİREKTÖR YAPACAK

Antalyaspor'da, teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak konusuydu. Ersun Yanal ile yollarını ayıran Akdeniz ekibi, Nuri Şahin'i teknik direktörlük koltuğuna oturtmaya karar verdi.

Futbolculuğu bırakarak teknik direktörlük koltuğuna oturmayı planlayan deneyimli futbolcunun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ilgili işlemlerin tamamlanmasının ardından resmen duyurulması planlanıyor.

Prosedürlerin tamamlanmasının ardından göreve başlaması beklenen Şahin'in yardımcılarının da Almanya'dan geleceği öğrenildi.

bir-akademi-yapacagimizi-duyurdugumuzda-muhtemelen-bircok-kisi-cocuklar-icin-futbol-kampi-duzenleyecegimizi-dusundu-elbette-akademi-ile-ilgili-planlarimizin-merkezinde-cocuklar-var-ama-sahaya-inmek-topa-nasil-vu.jpg

2020 yılında Antalyaspor'a transfer olan tecrübeli oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam ediyor. 33 yaşındaki oyuncu, Akdeniz ekibiyle çıktığı 50 maçta 4 asist kaydetti.

Antalyaspor'un Ümit Davala, Çağdaş Atan ve Osman Akyol isimlerinden biriyle masaya oturacağı gündeme gelmişti.

BAŞKAN ÇETİN: NURİ ŞAHİN'LE ANLAŞTIK

Fraport TAV Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Nuri Şahin oldu.

Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın yerine Nuri Şahin göreve geçiyor.

Haber Global'e konuşan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin şunları söyledi;

"Nuri Şahin artık Antalyaspor'da futboldan sorumlu isim. Ekibini kuracak, 5 yıllığına anlaştık. Futbol sorumlusuyken futbol oynamaya devam eder mi? O durum, onun tercihine bağlı bir şey."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN