Manchester United'da Ronaldo depremi! Kadro dışı bırakıldı sessizliğini bozdu: "Ben değişmedim burası Manchester United!"

Manchester United'da Ronaldo depremi! Kadro dışı bırakıldı sessizliğini bozdu: "Ben değişmedim burası Manchester United!"

Tottenham karşısında oyuna girmeyi reddederek karşılaşma bitmeden direkt olarak soyunma odasına giden Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Chelsea karşılaşmasının kadrosuna alınmadı. Portekizli yıldız sessizliğini bozarak sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Premier Lig'in 12. haftasında evinde ağırladığı Tottenham'ı 2-0 ile geçen Manchester United'da Cristiano Ronaldo depremi yaşanıyor.

19 Ekim Çarşamba günü sahasında ağırladığı Tottenham'ı ağırlayan United, Londra ekibini 2-0 mağlup ederken karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, oyuna girmeyi reddederek karşılaşma bitmeden direkt olarak soyunma odasına gitmişti.

ERİK TEN HAG "RONALDO KONUSUYLA SONRA İLGİLENECEĞİM" DEMİŞTİ

Ronaldo'nun bu hareketi İngiliz ekibinin teknik direktörü Erik ten Hag'a 'tepki' olarak yorumlanırken 52 yaşındaki Hollandalı teknik adam, karşılaşma sonrasındaki basın toplantısında Ronaldo'nun hareketi hakkında "Ronaldo konusuyla sonra ilgileneceğim. Maç sırasında dikkat etmedim. Ben sahada çok iyi savunan, çok iyi hücum eden, çok iyi mücadele eden 11 futbolcu gördüm. Ve bundan çok memnunum. Ancak her zaman daha iyi olmak için çalışacağız." açıklamasında bulundu.

Erik ten Hag'tan transfer açıklaması - Lifebursa.com - Bursa ve Türkiye'den son dakika haberleri

RONALDO KADRO DIŞI BIRAKILDI

Hollandalı teknik adamın bu açıklamasının ardından United, Cumartesi günü Chelsea'ye konuk olacakları karşılaşmanın kadrosuna Ronaldo'nun alınmadığını açıkladı.

Manchester United'dan yapılan açıklamada "Cristiano Ronaldo, Chelsea ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almayacak. Onun haricindeki tüm takım, tüm odağıyla sıradaki maçımıza hazırlanmaya devam edecek" ifadelerine yer verildi.

İNGİLİZ BASINI DUYURDU: TAKIMA DAHİL EDİLMEYECEK

İngiliz basınından 'Manchester Evening News' bu gelişme sonrasında Cristiano Ronaldo'yu Chelsea maçı için kadro dışı bırakan Manchester United'ın oyuncuyu önümüzdeki 3 gün boyunca da takım antrenmanlarına dahil etmeyeceğini yazdı.

Ada basınının önde gelen medya kuruluşlarından The Athletic ise Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'da kadro dışı bırakıldığını duyururken Portekizli futbolcunun antrenmanlara bireysel olarak devam etmesinin beklendiği kaydetti.

Ronaldo oyuna alınmayınca sinirlendi! Maç bitmeden soyunma odasına gitti - Tüm Spor Haber AVRUPA LİGLERİ

RONALDI SESSİZLİĞİNİ BOZDU: BURASI MANCHESTER UNİTED

Ronaldo, yaşanan bu gelişmelerin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak sessizliğini bozdu.

Portekizli dünya yıldızı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kariyerim boyunca yaptığım gibi; takım arkadaşlarıma ve hocalarıma saygı göstererek oynadım. Bu değişmedi. Ben değişmedim. Son 20 yıldır aynı insan ve aynı profesyonelim. Gençken, benden yaşlı ve tecrübeli oyuncular, benim için her zaman önemliydi. Şimdi ben de, temsil ettiğim tüm takımlarda gençlere örnek olmaya çalışıyorum. Ne yazık ki bu her zaman mümkün olmuyor ve o anın sıcaklığıyla en iyi örneği gösteremiyoruz. Şu anda Carrington'da çok çalışmaya devam etmem, takım arkadaşlarıma destek olmam ve her türlü maça hazır olmam gerektiğini hissediyorum. Baskıya boyun eğmek, bir seçenek değil. Hiç de olmadı. Burası Manchester United ve biz, birlik olmalıyız. Yakında, yeniden birlikte olacağız."

'İstenmeyen adam' Cristiano Ronaldo'ya tarihi transfer teklifi: Düşünmek için süre istedi! Kabul ederse tarihe geçecek!

SEZON BAŞINDA DA STADYUMU TERK ETMİŞTİ

Manchester United'ın Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, sezon başında İngiliz temsilcisi Manchester United'ın, İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano'yu konuk ettiği hazırlık maçına ilk 11'de başlamış ancak devre arasında oyundan alındıktan sonra stadyumu terk etmiş ve bu hareketi nedeniyle İngiliz ekibinin taraftarları tarafından eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

"BU DAVRANIŞI KABUL ETMİYORUM"

Yaşananların ardından Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag Portekizli yıldıza "Bu davranışı kesinlikle kabul etmiyorum. Kabul edilemez bir durum bu. Sadece onun için değil, herkes için. Biz bir takımız ve herkes maç bitine kadar stadyumda kalmalı." açıklamasıyla tepki gösterirken Hollandalı antrenörün bu açıklamalarının ardından Ronaldo'nun İngiliz devinden ayrılacağı öne sürülmüştü.

erik.jpg​​​​​​​

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN