Marek Hamsik veda etti: Uzun ve güzel bir yolculuktu

Marek Hamsik veda etti: Uzun ve güzel bir yolculuktu

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik Milli takım kariyerini noktaladığını duyurarak "Uzun ve güzel bir yolculuktu. Slovak milli futbol takımıyla, en büyük başarılarıyla birlikte olabildiğim için çok mutluyum. Birlikte çalışmaktan onur duyduğum tüm hocalara, takım arkadaşlarıma ve tüm ekibe teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in şampiyon takımı Trabzonspor'un 34 yaşındaki Slovak yıldızı Marek Hamsik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Slovakya Milli Futbol Takımı kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Milli takım forması altında uzun ve güzel bir yolculuk yaşadığını belirten Hamsik "Slovak milli futbol takımıyla, en büyük başarılarıyla birlikte olabildiğim için çok mutluyum. 2010 Dünya Kupası'nı Güney Afrika'da, 2016 ve 2021'de Avrupa Şampiyonası'nı tamamlayan bir takımın parçası oldum. Milli takıma kaptan olarak 50'den fazla maça çıkmak benim için büyük bir onurdu." diye konuştu.

Hamsik açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Maçlardan önce Slovak marşını söylemek ve tribünlerde bayraklarımızla taraftarları görmek her zaman harikaydı. Burada birlikte çalışmaktan onur duyduğum tüm hocalara, takım arkadaşlarıma ve tüm ekibe teşekkür ederim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN