Marius Sumudica: "İkinci yarının başında gol yiyince kontrolü kaybettik"

Marius Sumudica: "İkinci yarının başında gol yiyince kontrolü kaybettik"

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 3-1 mağlup bitirdikleri Trabzonspor maçının ardından, "İkinci yarının başında gol yiyince kontrolü kaybettik" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Sahalarında mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyen Sumudica, "Aslında ilk yarı çok kötü oynamadık ve rakibi iyi kapattık ama ikinci yarının hemen başında golü yedik. Oyuncularımı uyarmıştım. Ama zorlu bir takıma karşı oynadık. Üst üste goller yiyince oyunu kontrol edemedik" diye konuştu.

"TARAFTARLARIN TEPKİYİ SUMUDİCA’YA DEĞİL BAŞKALARINA GÖSTERMELERİ LAZIM"

Maç sırasında taraftarların tepkisi ile ilgili de konuşan ve kendisine tepki gösterilmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Sumudica, "Taraftarların tepkisini de anlıyorum ama tepkiyi Sumudica’ya değil başkalarına göstermeleri lazım. Ben buraya gelince 15 puan topladım, 10 gol yemiş, 1 gol atmıştı takım. Bu takımı ben kurmadım. Taraftarların bu takım neden oynamıyor tepkilerine şöyle cevap vereyim; bu takım 3 yıl önce iyi oynarken takımı ben kurmuştum. Şu an için taraftarın bize destek olmazı lazım. Bu takımın 7-8 transfere ihtiyacı var. Yoksa ligde kalma şansımız çok az" ifadelerini kullandı.

Ligde uygulanan 3 yerli oyuncu kuralı nedeniyle kadro kurmakta ve değişiklik yapmakta zorlandıklarını da ifade eden Sumudica, "Bugün Ogün’ü değiştirmek istiyordum ama 3 yerli kuralı nedeniyle o mevkiiye koyabileceğim başka oyuncu yoktu. Furkan sakat, orta sahada başka oynayacak Türk oyuncumuz yok. Mustafa’yı sağ bekte kullanıyoruz ama esas mevkiisi ön taraf. Ertuğrul ve Arda stoper, Oğulcan zaten sahadaydı" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN