Mertens'in Dursun Özbek'ten istediği maaş şok etti! 'Ben bu parayı Araplardan alırım zaten'

Mertens'in Dursun Özbek'ten istediği maaş şok etti! 'Ben bu parayı Araplardan alırım zaten'

(GS HABERLERİ) Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 3-0 yendiği maçın ardından Neo Spor kanalında yaptığı açıklamalarla bir hayli dikkat çeken Serdar Ali Çelikler, maçın yıldızı Mertens hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Adana Demirspor'u Ziyech, Kerem Demirbay ve İcardi'nin golleriyle yenerek son 4 haftaya 7 puan farkla (F.Bahçe'nin 1 maçı eksik) giren Galatasaray'da 37 yaşındaki Mertens'in gösterdiği performans ayakta alkışlandı. İşte 90 dakikanın ardından Serdar Ali Çelikler'in değerlendirmeleri...

LİVAKOVİC O GOLLERİ YEMİŞTİ!

28. saniyede Livakovic o golü yemişti, Galatasaray'la Fenerbahçe arasındaki en büyük farklardan biri kaleci farkı. 0-0'ken Muslera 3 tane çıkardı, 1-0'ken çıkardı daha bir kaleci ne yapacak? Köhn kötüydü, Abdülkerim-Nelsson Balotelli'yle uğraştı, Kaan'ın ofansa hiç katkısı yok, Ziyech 45'te kenara alınsa kimsenin sesi çıkmazdı. Galatasaray 1-0 öne geçtiği zaman oyunu öldürmeyi biliyor.

gmg-rh4xwaajhhk.jpg

MERTENS DURSUN ÖZBEK'TEN 4 MİLYON EURO İSTİYOR

Galatasaray yüzde 85 şampiyon olur diyordum, çünkü İsmail Kartal'ın bu yarış baskısını kaldıramayacağını biliyordum. Galatasaray'ın Karagümrük maçı haricinde zor maçı yok. Mertens 38 yaşında müthiş top oynadı. Hafta içinde Galatasaray 5 futbolcusuyla sözleşme imzaladı, Mertens yönetimden 4 milyon euro maaş istiyormuş, bu parayı Araplardan alır Mertens, 'ben bu parayı Araplardan alırım nasıl olsa' diyordur yönetime.

gmg-kzkwaaa4pq7.jpg

NELSSON VE BARIŞ ALPER TRANSFER OLACAK

Barış Alper'in EURO 2024'ten sonra yüzde yüz transfer yapacağını düşünüyorum. Ali Cabbar'la tanıtılan Zaha'nın katkı veremediği sezonda Okan Buruk'un Barış Alper'i çıkarması harika bir olay. Galatasaray yönetimi Nelsson'dan, Barış Alper'den iyi para kazanacak, zaten Boey'den kazandılar. Galatasaray Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacak makas hayli açılacak o zaman Galatasaray PSG gibi olacak. İngiltere'de teknik direktörlük eğitiminde Galatasaray'ın Bayern Münih'e yaptığı baskı ders olarak gösterilmiş. Galatasaray iyi bir 8 numara ve iyi bir 10 numara alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN