Messi ile Ronaldo sonunda buluşuyor! Futbol tarihine geçecek anlaşma! Aynı takımda forma giyecekler!

Messi ile Ronaldo sonunda buluşuyor! Futbol tarihine geçecek anlaşma! Aynı takımda forma giyecekler!

Futbol tarihinin en yetenekli isimleri arasında yer alan Ronaldo ile Messi sonunda buluşuyor. İki yıldızın aynı takımda forma giyeceği ileri sürüldü.

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin forma giydiği MLS ekibi Inter Miami, MLS playoff turuna katılma şansını kaybetti. MLS'de sezon 21 Ekim'de sona erecek fakat Arjantinli yıldız, 2024 yılının şubat ayına kadar forma giyemeyecek. Bu gelişmenin ardından sansasyonel bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu bu iddia, futbol dünyasında büyük heyecan yarattı.

Cincinnati karşısında yenilgiye uğrayan Inter Miami'nin play-off oynama şansı kalmadı. MLS'te normal sezon 22 Ekim'de sona erecek fakat, play-off oynamayan takımlar, şubat ayı sonuna kadar maç oynamıyor.

Inter Miami'nin play-off turuna kalamaması ile Messi'nin Şubat ayına kadar sahalardan uzak kalacağı kesinleşti. Bu durumu fırsat bilen Arap ekipleri, Messi'yi kiralamak için harekete geçti.

Mynet'in haberine göre; Inter Miami ile yaklaşık 4 ay boyunca herhangi bir maçı olmayan Lionel Messi, Suudi Arabistan'dan teklif aldıi. Messi'yi 6 aylığına kiralamak için teklifte bulunan Suudi Arabistan kulüplerinin Arjantinli yıldız ile anlaşmaya varmak üzere olduğu ileri sürüldü.

Messi'yi isteyen Arap takımları arasında Cristiano Ronaldo'nun da formasını terlettiği Al Nassr'ın da yer aldığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN