Milli basketbolcu Nilay Aydoğan enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Milli basketbolcu Nilay Aydoğan enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Çankaya Üniversitesi'nin milli oyuncusu Nilay Aydoğan'ın Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen illerden biri olan Malatya'da enkaz altında kalan Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü'nün milli basketbolcusu Nilay Aydoğan hayatını kaybetti.

FEDERASYON AÇIKLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada "ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Çankaya Üniversitesi'nin milli oyuncusu Nilay Aydoğan'ın Deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN