Milli Takım'da Stefan Kuntz devri sona erdi! Yeni teknik adam herkesi şaşırttı: İmzalar atılıyor

Milli Takım'da Stefan Kuntz devri sona erdi! Yeni teknik adam herkesi şaşırttı: İmzalar atılıyor

Alman teknik adam Stefan Kunt yönetiminde başarısız bir performans ortaya koyan A Milli Takım'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Milli Takım'da Kuntz döneminin sona erdiği öne sürüldü.

Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde başarısız sonuçlara imza atan A Milli Takım'da Kuntz ile yollar ayrıldı. Milli Takım'ın yeni hocası belli oldu.

EURO 2024 Elemeleri'nde deplasmanda Ermanistan'ı 1-2 mağlup eden Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda ağırladığı Hırvatistan'a ise 0-2 mağlup olan A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi sona erdi.

Şenol Güneş'in ayrılmasıyla 19 Eylül 2021'den bu yana A Milli Takım'ı çalıştıran 60 yaşındaki Alman teknik adam, göreve geldiği günden bu yana oyuncu tercihleri ve saha sonuçlarıyla tartışmalara neden oldu.

Ajansspor'da yer alan habere göre; A Milli Takım'da Kuntz dönemi sona erdi. Milli Takım'ın yeni hocası ise 4 Mart'taki Ümraniyespor yenilgisi sonrasında Trabzonspor'daki görevinden istifa eden Abdullah Avcı oldu. Hollanda ekibi Fortuna Sittard forması terleten Burak Yılmaz'ın da Abdullah Avcı'nın ekibinde yer alacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN