Muslera aracı olacak! Galatasaray'a 26 milyon euroluk orta saha! Aslan'ın yeni transferi belli oldu!

Muslera aracı olacak! Galatasaray'a 26 milyon euroluk orta saha! Aslan'ın yeni transferi belli oldu!

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, orta sahasına takviye yapma kararı aldı. Aslan'ın yeni orta sahası belli oldu.

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında Pendikspor engelini 0-2 ile geçen Süper Lig'n son şampiyonu Galatasaray, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başladı. Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, gözünü İtalya'ya dikti. Aslan, kış transfer döneminde 26 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katma kararı aldı.

Sezon başından bu yana Okan Buruk yönetiminde aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, transfer harekatına başladı. Orta sahasına takviye yapma kararı alan sarı-kırmızılı ekip, Uruguaylı yıldıza kancayı taktı.

26 MİLYON EUROLUK ORTA SAHA

Yaz transfer dönemimde takıma katılan Ndombele ile yollarını ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamadı. Bu mevkiye takviye yapma kararı alan Galatasaray, gözünü İtalya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Sezon başında Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Uruguaylı orta saha oyuncusu Matias Vecino, İtalyan ekibi Lazio'dan ayrılmak istiyor.

Galatasaray'dan orta sahaya transfer - Son Dakika Haberleri

Sezon başında Lazi'nun tecrübeli teknik adamı Sarri'nin güvendiği isimlerin başında gelen Vecino, son maçlarda düşüş yaşayarak yedek kulübesine mahkum oldu. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma transfer olmayı amaçladığı öne sürüldü.

Orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekibin Uruguaylı orta saha oyuncusu için yeniden görüşmelere başlayacağı belirtildi.

Güncel piyasa değeri 4,5 milyon euro olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon İtalyan ekibinde 15 maçta görev aldı ve 3 gol kaydetti. Yıldız futbolcu için bugüne dek 26 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Tecrübeli orta saha oyuncusunun Fernando Muslera faktörü nedeniyle Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN