Ne Göksel Gümüşdağ ne Mustafa Denizli! TFF'de Mehmet Büyükeşki'nin yerine Mahmut Özgener...

Ne Göksel Gümüşdağ ne Mustafa Denizli! TFF'de Mehmet Büyükeşki'nin yerine Mahmut Özgener...

343 Digital kanalında yaptığı açıklamalarla bomba etkisi yaratan Şansal Büyüka gönlünden geçen yeni TFF Başkanı'nı açıkladı. Mehmet Büyükekşi'nin derhal istifa etmesi gerektiğini söyleyen Büyüka Kulüpler Birliği'ne çağrıda bulunurken, duayen yorumcunun 'Bir kez olsun kendi başkanınızı kendiniz seçin' sözleri oldukça dikkat çekti.

Riyad'da yaşanan Süper Kupa krizi, Fenerbahçe'nin transfer gündemi ve Galatasaray'ın maddi anlamda yaşadığı zorlukları ele alan Şansal Büyüka gönlünden geçen TFF Başkanı'nı açıkladı.

İşte duayen yorumcunun 343 Digital kanalında yaptığı değerlendirmeler...

Riyad'da yaşananlar için resmi bir açıklama yok, inandırıcı bir açıklama yok, hep kulaktan dolma, ya da gazetecilik refleksiyle arka kapıdan dolaşıp aldığımız bilgilerle yetinmek zorunda kaldık.

ALİ KOÇ DAHA DAHA FAZLASI VAR DEDİ

Ali Koç'un söylediği bir ifade var 'bu sadece organizasyon aksaklıklarıyla ilgili değil daha fazlası var' dedi. Demek ki çok önemli şeyler oldu. Sanırım maçın oynanması konusunda ciddi bir baskı yedi. Bizim 100. yılımız olduğuna göre özel hassasiyetlerimiz var Yurtta Sulh Cihanda Sulh pankartının kime ne zararı var.

İKİ BAŞKANA DA TEŞEKKÜR EDERİM

Suudi polisleri soyunma odalarında, takımlar gelse polislerle karşı karşıya. Takımları Atatürk tişörtleri ile sahaya çıkmasını engellediniz peki stada Atatürk formasıyla gelen taraftarları niye soktunuz? Suudiler parayı veririm düdüğü çalarım zihniyetiyle yaklaştı ama hem Ali Koç'a hem de Dursun Özbek'e duruşları sebebiyle ortak hareket etmeleri sebebiyle buna izin vermedi iki başkana da teşekkür ediyorum.

ali-koc-dursun-ozbek.jpg

Dursun Özbek ve Ali Koç çok dirençli çok iradeli bir tavır ortaya koydular. Atatürk'ü, İstiklal Marşı'nı, bayrağını savunmak ne zamandan beri suç oldu?

ALİ KOÇ'UN BU OLAYDA BİR SUÇU YOK

Ali Koç'un ne suçu var? Bu olayda yüzde yüz TFF hatalı. Parayı görünce iştahın kabarmayacaktı, gözlerin açılmayacaktı kulüplere bu teklifi bile yapmayacaktın. Hayır bu benim 100. yılım ben bu maçı Samsun'da, Ankara'da, Olimpiyat Stadı'nda oynayacağım diyecektin.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ GİTMİYOR KARDEŞİM

Bizim ülkede şu işi yanlış yaptım diye istifa edeni gördün mü? Bunlar pişkin adamlar istifa etmezler. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye koltuk güzel geldi rahat geldi. Burada kulüpleri sert bir şekilde eleştiriyorum bir kere toplanın da kendi başkanınızı kendiniz seçin. Bu federasyonun 1 saniye kalması Türk futbolu için skandaldır gitmiyorlar kardeşim gitmiyorlar.

YENİ TFF BAŞKANI MAHMUT ÖZGENER OLMALI

Mustafa Denizli'ye toz kondurmam TFF Başkanlığını yapar mı çok net yapar. Göksel Gümüşdağ'ın Türk futboluna olan katkılarını biliyorum ama bana göre irade, tecrübe ve kulüplere olan mesafesiyle TFF'ye başkan olacak tek adayım var o da Mahmut Özgener'dir. Bir defa şans verin de futbolu futbolun içinden gelen adamlar yönetsin.

21032023-123754-0.png

BÜTÜN KULÜPLER MALİ ZORLUK YAŞIYOR

Sadece Galatasaray'da değil bütün takımların mali olarak kriz çektiğini biliyorum. Adana Demirspor'u görüyorsunuz futbolcuları dağılıp gidiyor, Fenerbahçe'de de ağır maaş külfetleri var. Maliyetler çok arttı bu değirmenin taşını döndürmek kolay değil. Fenerbahçe burada kıymetli bir şey yaptı sattığı kadar aldı. Galatasaray'ın da satabileceği oyuncuları var bunlardan faydalanabilir.

FENERBAHÇE 2 STOPER ALMALI

Ali Koç'un yerinde olsa ocak ayında 2 tane stoper alırım. Serdar Aziz'in ne yapacağı belli değil, Samet'e güvenemiyorsun, Djiku Afrika Kupası'nda, Becao yok. Gravillon müthiş bir stoper aradığınız zaman Süper Lig'den bile bulabilirsiniz, Konya'da oynayan Calvo iyi stoper.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN