Nevzat Aydın ve Nevzat Kaya'dan Trabzonspor'a dev destek

Nevzat Aydın ve Nevzat Kaya'dan Trabzonspor'a dev destek

Trabzonspor eski yöneticileri Nevzat Aydın ve Nevzat Kaya, Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun kulübe en az 1 milyar TL gelir kazandırması beklenen şampiyonluk anıtı projesine 5 Milyon TL'lik yardımda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu kulübe en az 1 milyar TL gelir getirecek şampiyonluk anıtı yaptıracağını açıklamıştı.

Bu projeye ilk olarak Başkan Ahmet Ağaoğlu kendisi katılırken, ardından Ertuğrul Doğan, Yalçın Orhan, Esat Emanet, Şemsetdin Hancı destek olmuştu.

Anıta ismini yazdırmak isteyen bin kişinin her birinden en az 1 milyon TL'yi kasasına koymayı hedefleyen Ağaoğlu'nun çağrısına eski yöneticiler Nevzat Aydın ve Nevzat Kaya kulak verdi. Her iki yönetici de Fırtına'ya 5 milyon TL'lik bağış yaptı.

Fırtına'dan yapılan paylaşımda, "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun çağrısına kulak vererek 5 milyon liralık bağış ile Kupa Anıtı’na adını yazdıran Sayın Nevzat Aydın’a teşekkür ederiz" denildi.

Bordo-mavili kulüp ayrıca Nevzat Kaya'ya da teşekkür ederek "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun çağrısına kulak vererek 5 milyon liralık bağış ile Kupa Anıtı’na adını yazdıran Sayın Nevzat Kaya’ya teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN