Okan Buruk o olayı affetmedi! Galatasaray'da deprem: O oyuncu ile yollar ayrılacak!

Okan Buruk o olayı affetmedi! Galatasaray'da deprem: O oyuncu ile yollar ayrılacak!

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde yer alan Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu. Aslan yıldız futbolcu ile yollarını ayırmak için adeta geri sayıma geçti.

Spor Toto Süper Lig'de bitime üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde yer alan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan sarı-kırmızılı ekipte ilk yolcu belli oldu.

2018-19 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor.

Salı akşamı küme hattında mücadele eden Ankaragücü'ne konuk olan Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu. Sarı-kırmızılı ekibin başarılı teknik adamı Okan Buruk, yıldız ismin biletini şimdiden kesti. Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa giden Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hızlandı.

İLK YOLCU BELLİ OLDU

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için düğmeye basan Galatasaray, bir yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da hangi oyuncularla yolları ayıracağının hesaplarını yapıyor.

Ayrılacak isimlerin netleşmesinin ardından yerlerine yapılacak takviyeler üzerine harekete geçilmesi beklenirken, bu kapsamda Okan Buruk'un gözünden düşen ilk isim Bafetimbi Gomis oldu.

Galatasaray'da Bafétimbi Gomis için karar çıktı iddiası | Transfermarkt

Okan Buruk'un Fransız golcü oyuncu hakkında "Bafetimbi Gomis, Alanyaspor maçında Barış Alper'i oyuna aldığımız için, sezonun geri kalanında forma giymek istemedi. Perşembe günü bana bundan sonra oynamak istemediğini söyledi. Bu benim için çok büyük sürpriz oldu. Bu süreçten sonra gerekli kararları yönetimimiz verecek." sözlerinin ardından bu kriz çözülse de Buruk Gomis'e hiç şans vermedi.

Golcü futbolcunun gelecek sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon 26 resmi maçta forma giyen Bafetimbi Gomis, takımına 10 gol ve 3 asistlik katkı verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN