Okan Buruk Onuachu ve Samatta'nın 'kankasını' transfer ediyor! Yeni sağ bek bulundu

Okan Buruk Onuachu ve Samatta'nın 'kankasını' transfer ediyor! Yeni sağ bek bulundu

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve önceliği sağ beke veren Galatasaray, Genk'te Onuachu, Samatta gibi forvetlerle forma giyen, Galatasaray-Sparta Prag maçında attığı golle Rams Park'taki taraftarların büyük beğenisini toplayan Ekvadorlu yıldızın peşine düştüğü öğrenildi.

Önce Süper Kupa ardından Süper Lig şampiyonluğuyla sezon 2 kupayla kapatmak isteyen Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başlandı. Sarı Kırmızılılarda ilk hedef Sacha Boey'in yerinin doldurulması... Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur, Okan Buruk'un talimatıyla kolları sıvadı.

AURİER'E GÜLE GÜLE

Sacha Boey’i sattıktan sonra sağ beke geçici olarak Aurier takviyesiyle çare bulmaya çalışan Sarı-Kırmızılar, Fildişili futbolcudan henüz performans alamadı. Sezon bitimiyle birlikte Aurier’le yollar ayrılacak.

SPARTA PRAG'IN SAĞ BEKİ PRECİADO

Bu bölgeye oyuncu bakmaya başlayan Cim Bom’da, öncelikli hedeflerden biri Angelo Preciado.

RAMS PARK'TA ATTIĞI GOLLE 55 BİN TARAFTARI SUSTURMUŞTU

UEFA Avrupa Ligi PlayOff turunda Galatasaray’ı saf dışı bırakan Sparta Prag’da, 26 yaşındaki Ekvadorlu yıldız müthiş 2 maç oynamıştı.

angelo-preciado-sparta-prag-2023-2024-1708934496-130284.jpg

Rams Park’ta 3-2 kaybettikleri karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik skor katkısı gösteren Preciado, Prag’da 4-1 yendikleri karşılaşmada da Cim Bom’a gol attı.

PRECİADO'NUN PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Galatasaray’ın kurmayları, Preciado konusunda Sparta Prag’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar oyuncuyla ilgili maliyet araştırmalarına başlarken, başarılı sağ bekin piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

22 MAÇTA 3 GOL 5 ASİST

Özellikle hücum yönüyle fark yaratan Preciado, bu sezon Sparta Prag’ta çıktığı 22 resmi karşılaşmada 3 gol atarken, 5 de asist yaptı. 2020-21 sezonunda Belçika'nın Genk takımında forma giyen Preciado, şu anda Trabzonspor'da oynayan Onuachu'nun da takım arkadaşıydı. Ekvadorlu sağ bek 2022-23 sezonunda ise Samatta ile birlikte oynuyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN