Okan Buruk Sergen Yalçın'ın prensini istedi Galatasaray yönetimi Ada deviyle görüşmelere başladı

Okan Buruk Sergen Yalçın'ın prensini istedi Galatasaray yönetimi Ada deviyle görüşmelere başladı

Nuno Tavares, Spinazzola, Locko gibi sol beklerle ilgilenmesine rağmen yerli bir oyuncuyla anlaşmak isteyen Galatasaray yönetimi aradığı futbolcuyu buldu. Sergen Yalçın'la Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan milli yıldızın Sarı Kırmızılı kulüple görüşmelere başladığı belirtilirken, Okan Buruk'un bu transferi her an bitirebileceği bildirildi.

Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u zorlansa da 2-1'lik skorla yenen Galatasaray'da sol bek, orta saha, hatta forvet hattındaki eksiklikler bir kez daha dikkat çekti. Sarı Kırmızılı yöneticiler 3 mevkii için çalışmalara başlarken, Erden Timur'un sol bek transferinde İskoç temsilcisi Glasgow Rangres'la görüşmelere başladığı bildirildi.

İşte Florya'da yaşanan sıcak gelişmeler...

ANGELİNO OLMADI OKAN BURUK YENİ SOL BEK İSTEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçının ardından transferde önceliklerinin sol bek olduğunu açıkladı. Buruk, "Sol bek ihtiyacımız var. Barış'ı önde kullanmak istiyoruz. Orta saha ve hücuma geldiğimizde bir karar vereceğiz. Ama öncelik sol bek mevkii. Ayrılan olur mu? Ayrılma durumuna göre tabiki kararlar vereceğiz. Oyuncu satma durumu olur mu? Teklif gelir mi? Çok değerli bir kadromuz var. Birçok oyuncumuza teklif var. İlerleyen süreçte karar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

depophotos-17950167.jpg

EKSİKLERİMİZİ BİLİYORUZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer çalışmalarının sürdüğünü ve kısa süre içinde bilgilendirme yapacaklarını belirtti. Özbek, "Futbol takımındaki eksiklerimizi biliyoruz. Bu eksikleri tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. İsimler üzerinde konuşulduğu zaman bunun Galatasaray’a faydası olmaz. Onun için biraz sabrederseniz, bu konularla ilgili yaptığımız çalışmalarla ilgili sizi bilgilendireceğiz. Arkadaşlarımız bu konuda çalışmalarına devam ediyor." şeklinde konuştu.

RIDVAN YILMAZ GALATASARAY'DA

Sabah'ta yer alan habere göre devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sol bek mevkisi için Rıdvan Yılmaz ile anlaşma sağladı. Artık Rangers'ın cevabı beklenirken, bu transfere 'bitti' gözüyle bakılıyor. Anlaşmanın sezon sonuna kadar geçerli olacağı belirtilirken, Rıdvan kiralık olarak Galatasaray'a gelecek.

RANGERS BONSERVİSİYLE SATMAK İSTİYOR

Galatasaray'ın Rıdvan Yılmaz ile anlaştığı haberlerinin ardından Rangers'la görüşmelerin sürdüğü aktarıldı. Sports Digitale'de yer alan habere göre Rangers, Rıdvan Yılmaz’ı bonservisiyle veya şarta bağlı zorunlu satın alma ile kiralık olarak göndermek istiyor. Rangers’ın istediği şartlar oluşursa; Rıdvan Yılmaz, Galatasaray’a gelebilir. Galatasaray’ın ilk teklifi reddedildi.

depophotos-17950169.jpg

RIDVAN YILMAZ'A GÜVENEN HOCA SERGEN YALÇIN'DI

Beşiktaş ile şampiyonluk sevinci yaşayan Rıdvan Yılmaz, her ne kadar Şenol Güneş zamanında A Takıma alınsa da milli futbolcu tam olarak Sergen Yalçın döneminde patlama yaptı ve genç teknik adam yönetiminde düzenli olarak forma giyme şansı buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN