Okan Buruk yeni sözleşme dedi Mertens'in cevabı herkesi şok etti: Dünya turuna çıkacağım

Okan Buruk yeni sözleşme dedi Mertens'in cevabı herkesi şok etti: Dünya turuna çıkacağım

Galatasaray cephesine yakın isimlerden biri olan Erinç Bilican, Sarı Kırmızılı takımdaki ilk ayrılığı duyurdu. Bilican'ın yıldız futbolcu hakkında 'Dünya turuna çıkmak istiyor' istihbaratı ise adeta bomba etkisi yarattı.

'Markaj' kanalında Evren Göz'ün sorularını yanıtlayan Erinç Bilican, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi. Belçikalı yıldız Mertens hakkında çok net ifadeler kullanan Bilican 'Mertens yeni sözleşme yapmayacak, oyuncu dünya turuna çıkacak' sözleri Sarı Kırmızılı camiada bir hayli ilgi uyandırırken, ünlü yorumcunun 'Ben Okan Buruk'u Liverpool'a yakıştırıyorum' değerlendirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

MUSLERA VE MERTENS OKAN BURUK'LA GÖRÜŞTÜ

Oliveira hatasını anlayıp özür diledi, Oliveira antrenmanda çift kale maçta Okan Buruk'la aynı takımda yer alıyor bu da önemli bir mesajdı. Okan Buruk kırmadan dökmeden kibir ego yapmadan bu meseleyi çözdü. Oliveira'nın affedilişinde Muslera ve Mertens'in Okan Buruk'la görüşmesi göz ardı edilemez. Okan Buruk'un çözüm yöntemleri gerçekten çok iyi Avrupai bir çözüm şekli. Okan Buruk Avrupa'ya gidecektir, Galatasaray'la 5. yıldızı takıp Avrupa serüveni olabilir. Herkes Serie A diyor ama Okan Buruk tam Liverpool'un hocası olacak bir teknik adam.

İLKAY GÜNDOĞAN TRANSFERİ ZOR

Galatasaray sağ bek için alternatiflerini Fransa'dan arıyor. Sol beke de bir alternatif düşünülüyor sol bek için alt liglerden bir oyuncu aranıyor. Galatasaray için İlkay Gündoğan transferi zor, İlkay orada çok mutsuz, kafam rahat olsun gittiğim yerde sevileyim düşüncesinde olursa İlkay transferi olabilir.

DURSUN ÖZBEK ERDEN TİMUR SAYESİNDE KAZANDI

Seçilmişler kimin sayesinde seçildiğini unutmasınlar 2018'de Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu'nu 140 oyla geçip başkan olduysa bu Erden Timur'un sayesinde oldu.

MERTENS DÜNYA TURUNA ÇIKMAK İSTİYOR

Mertens sözleşme uzatmak istemiyor, dünya turuna çıkmak istiyor. Planları arasında dünyayı gezme düşüncesi var, bunu Okan Buruk'la paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN