Okan Buruk'tan canlı yayında transfer müjdesi: Sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandıran açıklama!

Okan Buruk'tan canlı yayında transfer müjdesi: Sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandıran açıklama!

2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini sonlandıran Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için iddialı bir takım kurmak istiyor. Katıldığı canlı yayında 'transfer' açıklamasında bulunan Okan Buruk, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Spor Toto Süper Lig'i 88 puanla şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek sarı-kırmızılı ekip, Devler Ligi'nde gruplara kalmak için transferde büyük oynamaya hazırlanıyor.

Icardi, Mertens, Torreira ve Zaniolo gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Tivibu Spor’da katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, sarı-kırmızılı camiaya adeta transfer müjdesi verdi.

Aslan, İngiliz ekibi Leicester City'den ayrılan 26 yaşındaki Belçikalı yıldız futbolcu Youri Tielemans'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürürken başarılı teknik adam Belçikalı oyuncu hakkında açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam yıldız futbolcu hakkında "Tielemans'a 'Come to Galatasaray' şeyine başlayalım. Tabii ki önemli oyuncular. Tielemans gibi serbest kalmış bir oyuncunun ilk tercihi İngiltere'de kalmak oluyor ama bilemiyorsunuz bazen." açıklamasında bulundu.

Buruk'un söz konusu bu açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Aslan'ın önümüzdeki günlerde Tielemans için girişimlerini hızlandırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN