Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi! Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi! Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, Okan Buruk'un vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırma kaldı aldı. Yıldız ismin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer döneminin bitimine saatler kala bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Luyindama, Angelino, Bakambu ve Boey'in ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Volkan Demirel döneminde kümede kalma savaşı veren Hatayspor, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibi Brentford ile yollarını ayırarak Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu'nu kiralık olarak kadrosuna kattı.

Hatayspor'un golcü oyuncunun maaşını ödeyeceği belirtildi. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 20 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, takımına 4 gol 1 asistlik katkı sundu.

Halil Dervişoğlu - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN