Olimpiu Morutan Galatasaray'dan ayrıldı mı? Menajeri Becali'nin yaptığı açıklama çok konuşuluyor. Morutan'ın İtalyan ekibi Pisa ile anlaştığı iddia edildi

Olimpiu Morutan Galatasaray'dan ayrıldı mı? Menajeri Becali'nin yaptığı açıklama çok konuşuluyor. Morutan'ın İtalyan ekibi Pisa ile anlaştığı iddia edildi

Galatasaray'da geldiği günden bu yana büyük bir hayal kırıklığı yaratan Rumen yıldız Olimpiu Morutan takımdan ayrılıyor. Genç futbolcunun menajeri kiralık transferinin gerçekleşmek üzere olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonu açmak için gün sayan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanıyor. Takıma katıldığı günden bu yana bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Olimpiu Morutan'ın kiralık olarak takımdan ayrılması yönünde karar verildi.

Olimpiu Morutan için Süper Lig'den de birçok kulübün talip olduğu net bir şekilde bilinirken, menajeri ile görüşen genç yıldızın kararı herkesi şaşırttı.

Morutan takımdan ayrılıyor

İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'nın kiralama teklifini kabul eden genç yıldızın kısa bir süre içerisinde takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Cimbom ayrılığa onay verdi!

Morutan'ın yeteneklerine güvenen ancak kendisini geliştirmesi gerektiğini düşünen sarı kırmızılılar oyuncusunun kiralık olaraka giderek iyi bir şekilde ilerleyen sezonlarda kadroya katılmasını istiyor.

Rumen yıldız Olimpiu Morutan'ın menajeri olan Becali, futbolcusunun transfer süreci ile ilgili olarak yapmış olduğu flaş açıklamada;

' Olimpiu Morutan'ın transferini bitirmek için acilen İtalya'ya gidiyorum. Morutan, Galatasaray'ın oyuncusu olmaya devam edecek ancak daha fazla süre alabilmesi adına kiralık olarak takımdan ayrılacak. Kulüpler arasında görüşmeler neredeyse tamamlandı. Prensip anlaşmasını sağlık ve umarım son dakikalarda bir sorunla karşı karşıya kalmayız. Olimpiu Morutan yetenekli bir futbolcu onun düzenli olarak oynaması çok önemli. ' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN