Fatih Terim'in Panathinaikos'u pes etmedi

Fatih Terim'in Panathinaikos'u pes etmedi

Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda AEK ile karşılaştı. Ev sahibi, yenik duruma düştüğü maçta sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda 3. hafta heyecanı yaşanıyor. İlk iki haftada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Panathinaikos, sahasında AEK ile kozlarını paylaştı.

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, karşılaşmaya çok kötü başladı. AEK, bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Damagoj Vida'nın 5. dakikada kaydettiği golle öne geçti. Ancak ev sahibi pes etmedi. Panathinaikos, ilk yarıda müthiş bir geri dönüşe imza attı. Eski Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas'ın 32. dakikadaki golüyle skorda dengeyi sağlayan ev sahibi, 34. dakikada ise Fotis Ioannidis ile öne geçti.

Soyunma odasına önde giden Panathinaikos, ikinci yarıda skor üstünlüğünü korumayı başardı. Yeşil-Beyazlılar, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

AEK zaferinin ardından Panathinaikos, lider PAOK ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi. Yeşil-Beyazlı ekip, sonraki hafta Aris ile karşı karşıya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN