Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda Yiğit Caner Aydın altın madalya kazandı

Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda Yiğit Caner Aydın altın madalya kazandı

Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda Türk sporcuların karşılaştığı W1 Erkekler Bireysel kategorisinin finalinde Yiğit Caner Aydın, Nihat Türkmenoğlu'nu yenerek altın madalya kazandı. W1 Kadınlar Bireysel kategorisinde ise sporcu Nil Mısır, gümüş madalya kazandı.

Dubai'de düzenlenen Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda, Türk sporcuların karşılaştığı W1 Erkekler Bireysel kategorisinin finalinde iki Türk sporcu Yiğit Caner Aydın ile Nihat Türkmenoğlu karşı karşıya geldi.

Oynanan beş seri sonunda Yiğit Caner, Nihat Türkmenoğlu'na 136-126'lık skorla üstünlük kurarak altın madalyanın sahibi oldu. Nihat Türkmenoğlu ise gümüş madalya elde etti.

KADINLAR KATEGORİSİNDE DE GÜMÜŞ MADALYA

W1 Kadınlar Bireysel kategorisinde ise sporcu Nil Mısır, gümüş madalya kazandı. Mısır, ABD'li rakibi Lisa Coryell'le karşılaştı.

İlk 3 seri sonunda önde olan Nil, son iki seride istediği atışları yapamadı ve müsabakayı 130-124 kaybederek gümüş madalyada kaldı. ABD'li sporcu ise altın madalya elde etti.

Öte yandan Yiğit Caner Aydın ve Nil Mısır'dan oluşan W1 Karışık Takım, bronz madalya maçında Çekya'ya kaybederek 4. oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN