Pele toprağa dahi verilmeden ailesi birbirine girdi! 100 milyon dolarlık mirası kavga çıkardı!

Pele toprağa dahi verilmeden ailesi birbirine girdi! 100 milyon dolarlık mirası kavga çıkardı!

Dünya Kupası'nda üç şampiyonluk yaşayan ve dün hayatını kaybeden Brezilyalı futbol efsanesi Pele'nin cenaze töreni belli olurken vasiyeti de ortaya çıkarken Brezilyalı efsanenin 100 milyon dolarlık mirası ailenin birbirine girmesine neden oldu.

25 Kasım 2020'de hayatını kaybeden Arjantinli futbol efsanesi Diego Armando Maradona ile beraber 'futbol tarihinin en iyi oyuncusu' kabul edilen ve kolon kanseri sebebiyle bir süredir kemoterapi tedavisi gören Brezilyalı futbol efsanesi Pele hayatını kaybetti. Brezilyalı efsanenin cenaze töreni ve vasiyeti belli olurken Pele'nin cenaze töreni dahi düzenlenmeden aile içerisinde miras kavgası çıktı.

Brezilyalı efsane futbolcu Pele'nin cenaze töreni kariyerinin büyük bölümünün geçtiği Santos Stadyumu'nda düzenlenecek. FIFA ve CONMEBOL temsilcilerinin de katılacağı cenaze töreni 2 Ocak Saat 10:00'da başlayacak ve 3 Ocak sabah 10:00'a kadar devam edecek. Pele, vasiyeti üzerine Memorial Necropole Ecumenia'ya dikey olarak gömülecek.

MİRAS KAVGASI!

Dünya futbol tarihinin en büyük isimlerinden Brezilyalı Pele 82 yaşında hayatını kaybetti. Pele'nin cenaze töreni düzenlenmeden miras kavgası çıktı. Efsane futbolcunun varlıklarının ve bankadaki parasının toplamının yaklaşık 100 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Üç eşinden olan çocukları ve Pele'nin evlat olarak kabul etmediği kızları ile aileleri mirastan pay alabilmek için mücadele içine girdi.

Pele kimdir, nereli ve kaç yaşında? Pele'nin ölüm sebebi ne?

İlk evliliğini Rosemeri Cholbi ile yapan Pele'nin bu evlilikten Kely, Edson, Jennifer adında üç çocuğu olmuştu.

Brezilyalı efsane, ikinci evliliğini ise Assiria Seixas ile yaparken bu evlilikten de Joshua ve Celeste adında ikiz sahibi oldu ve çift 14 yıl sonra boşandı. Brezilyalı efsane daha sonra ise kendinden 20 yaş küçük olan Marcia Aoki ile evlendi.

MAHKEMEYE BAŞVURACAKLAR!

Pele'nin evlilik dışı ilişkilerinden de Sandra Machado ve Flavia Christina Kurtz adlı çocukları dünyaya geldi. Pele'nin gayrimeşru çocuklarından olan Machado, 42 yaşında hayatını kaybederken Machado'nun ailesi Pele'nin mirasından pay talep etti.

Pele'nin ailesi: Ölüm döşeğinde değil, evine dönecek

Brezilya basını, Pele'nin mirasının büyük kısmının ilk iki evliliğinden olan 5 çocuğu arasında bölüştürüleceğini, Christina'nın ve vefat eden Machedo'nun ailesiyle üçüncü evliliği yaptığı Aoki'nin mirastan küçük pay alacağını duyurdu. Diğer isimlerin ise mahkemeye başvuracağı da iddia edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN