Pendikspor Süper Lig'de: Osman Özköylü'den tarihi başarı!

Pendikspor Süper Lig'de: Osman Özköylü'den tarihi başarı!

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bodrumspor ile karşılaşan Pendikspor, rakibini 2-1 ile geçerek Süper Lig'e yükselme hakkı kazandı. Başarılı teknik adam Osman Özköylü yönetimindeki İstanbul ekibi, bu sonuçla gelecek sezon ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Akhisar Stadyumu'nda Bodrumspor ile karşılaşan Osman Özköylü yönetimindeki Pendikspor, rakibini 2-1 mağlup ederek Spor Toto Süper Lig'e yükseldi.

İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri 29. dakikada penaltıdan Adrien Regattin ve 31. dakikada Thuram kaydetti. Akdeniz ekininin tek golü ise 38. dakikada Hasan Hatipoğlu'ndan (k.k) geldi.

TFF 2. Lig'de yaşadığı şampiyonluğun ardından Spor Toto 1. Lig'de de şampiyonluğa ulaşan Pendikspor, tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazandı. 1950 yılında kurulan İstanbul ekibi, bu sonuçla gelecek sezon ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.

2012-13 sezonunda Kayseri Erciyesspor'u Spor Toto Süper Lig'e yükselten isim olan Osman Özköylü, son olarak 2020-21 sezonunda Altay'ın Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu.

"BU ŞAMPİYONLUĞU EŞİME VE ÇOCUKLARIMA ADIYORUM"

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan 51 yaşındaki başarılı teknik adam şampiyonluğu ailesine adadığını açıklayarak "16 yıldır teknik adamlık yapıyorum. Bu süre zarfında çocuklarımın büyüdüğünü göremedim. Bu şampiyonluğu eşime ve çocuklarıma adıyorum. En büyük pay eşim ve çocuklarıma ait." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN