Resmen açıklandı: Icardi Galatasaray'da kalacak mı?

Resmen açıklandı: Icardi Galatasaray'da kalacak mı?

Süper Lig'de 88 puanla şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Icardi'nin takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu oldu. Şampiyonluğun mimari olan Arjantinli golcü hakkında sarı-kırmızılı ekipten kötü haber geldi...

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretine son veren Galatasaray'da sezon başında Fransız devi PSG'den kiralık olarak transfer edilen Arjantinli golcü Mauro Icardi, gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı. Sezonun sona ermesiyle birlikte Fransız temsilcisine dönen dünyaca ünlü golcünün gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı terletip terletmeyeceği merak konusu olurken sarı-kırmızılı ekipten kötü haber geldi.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayı 26 maçta terleterek takımına 23 gol 8 asistlik katkı sunan Arjantinli golcü Mauro Icardi, Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynadı.

Sezonun sona ermesiyle birlikte PSG'ye geri dönen 30 yaşındaki golcü futbolcunun gelecek sezon Galatasaray'da kalıp kalmayacağı sarı-kırmızılı taraftarların en çok merak ettiği konu oldu.

Aslan Icardi'yi kadroda tutmanın yollarını ararken Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayarak Icardi transferinde kötü haberi verdi.

"GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM"

Icardi'nin takımda kalmasının kolay olmadığını vurgulayan Erden Timur, golcü futbolcunun Suudi Arabistan'a transfer olabileceğinin sinyallerini vererek "Hepimiz Icardi'nin kalmasını istiyoruz. Çok kolay olmayacağını bilmek gerekiyor, gerçekçi olmak lazım. Bu sezon kendisine başka şeyler de ekledi ve daha önce görmediğimiz bir Icardi izletti bize. Birinci santrforu olmayan önemli takımlar var ve bir de Suudi Arabistan gerçeği var. Bunlar realite, taraftarımız yanlış anlamasın. Elimizden gelen her şeyi yapacağız Icardi için" dedi.

Timur'un bu açıklamaları sonrasında Icardi'nin gelecek sezon Galatasaray formasını terletmemesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN