Resmen açıklandı: Çağlar Söyüncü İspanyol deviyle anlaştı

Resmen açıklandı: Çağlar Söyüncü İspanyol deviyle anlaştı

İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid'in Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone, Leicester City ile sözleşmesi sona eren Çağlar Söyüncü ile anlaştıklarını açıkladı. Simeone, “Çağlar Söyüncü, takımımıza katılacak. Savunmamıza yardımcı olmasını bekliyoruz” dedi.

İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City ile sözleşmesi biten milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün yeni adresi belli oldu. İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid’in teknik patronu Diego Simeone, milli futbolcunun gelecek sezon takıma katılacağını söyledi.

“DEFANSIMIZA ÇOK YARDIMCI OLACAK”

Simeone, “Çağlar Söyüncü, takımımıza katılacak. Savunmamıza yardımcı olmasını bekliyoruz. Defansımıza çok yardımcı olacak. Çağlar'ın dışında Uruguaylı stoper Mourino'yu da sezon öncesinde izleyip test edeceğiz. Onun hakkında da iyi şeyler duyduk.” ifadelerini kullandı.

Leicester City ile 132 maça çıkan Çağlar Söyüncü, 4 gol attı, 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN