Resmen bitti bu iş! Galatasaray'a 3 süper yıldız: Taraftarlar meşaleleri şimdiden yaktı

Resmen bitti bu iş! Galatasaray'a 3 süper yıldız: Taraftarlar meşaleleri şimdiden yaktı

Icardi, Mertens, Sergio Oliviera, Lucas Torreira ve Nicolò Zaniolo gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup heyecanı yaşamak için büyük oynamaya hazırlanıyor. Aslan bu doğrultuda yıldız isimleri gözüne kestirdi.

Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle Spor Toto Süper Lig'de bitime iki hafta kala şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, pazar akşamı evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Aslan bir yandan rakibini mağlup etmek için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için düğmeye bastı.

Icardi, Mertens, Sergio Oliviera, Lucas Torreira ve Nicolò Zaniolo gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak Avrupa basınında adından söz ettiren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup heyecanı yaşamak için büyük oynamak istiyor.

Sezon henüz resmi olarak sona ermeden transfer çalışmalarında düğmeye basan Galatasaray, gözüne ilk olarak İngiliz devi Chelsea forması giyen Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante'yi kestirdi. Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Fransız yıldızın Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ne PSG ne de Barcelona! Sürpriz bir kulüp, N'Golo Kante transferinde sona yaklaştı | Goal.com Türkçe

Aslan'ın ayrıca Leicester City'nin merkez orta saha oyuncusu 26 yaşındaki Youri Tielemans'i de kadroya katmak istediği iddia edildi. İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Belçikalı orta saha oyuncusu bu sezon 37 maçta görev alırken takımına 4 gol 2 asistlik katkı sundu. Erden Timur'un yıldız oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Youri Tielemans, Leicester'dan ayrılıyor

Sarı-kırmızılı ekibin ayrıca Fransız ekibi Marsilya'da gösterdiği performansla adından söz ettiren A Milli yıldız Cengiz Ünder'i de istediği iddia edildi. 25 yaşındaki hücum oyuncusunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ifade edildi. Bu sezon Marsilya formasıyla 45 maça çıkan milli yıldız 5 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Cengiz Ünder, kariyerinin en iyi sezonunu yaşıyor - Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN