Rıdvan Dilmen açıkladı! Rafael Benitez iddiaları doğru mu?

Rıdvan Dilmen açıkladı! Rafael Benitez iddiaları doğru mu?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşen Rıdvan Dilmen, Belözoğlu'nun ayrılığı sonrası Rafael Benitez'in takımın başına geçeceği iddialarına ilişkin paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun ayrılması sonrası İspanyol eski futbolcu ve teknik direktör Rafael Benitez'in takımın başına geçeceği iddia edilmişti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştüğünü belirterek, iddialar hakkında paylaşımda bulundu.

"GÜNDEMİMİZDE YOK"

Dilmen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Bugün Sayın Ali Koç’la kahve içtik, Fenerbahçe’nin geleceğiyle ilgili bir gündem olmadı dostane bir sohbetti. Sadece her gün medyada gördüğüm 'Benitez' isminin gündemde olup olmadığını sordum. Sayın Başkan’ın cevabı; 'Ben de gazetede okudum :) gündemimizde yok!'"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN