Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ta Sergen Yalçın yükü gitmemiş

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ta Sergen Yalçın yükü gitmemiş

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'la yolları ayırdıktan sonra ilk kez Kayserispor'u evinde ağırladı. Maçta 2 kez geriye düşen siyah beyazlılar maçın sonunda 4-2 galip geldi. Maç bitiminde mücadeleyi değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, takımı kimin çalıştıracağıyla ilgili "Gelecek teknik direktör Beşiktaş camiasının içinden biri olmalı. Rıza Çalımbay mesela Beşiktaş’ta başlamış, Beşiktaş’ta bitirmiştir. Sergen Yalçın yükü daha gitmemiş.” dedi.

Süper Lig'in 16'ncı haftasında Beşiktaş, Vodafone Park Stadı'nda Yukatel Kayserispor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen mücadeleyi değerlendirdi.

TRT Spor’da konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş’ın galibiyetini ve şampiyonluk şansını yorumladı.

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasıyla ilgili değerlendirme yapan Rıdvan Dilmen, “Diyelim ki yabancı teknik direktör getirdiler, 3-4 milyon euroluk bir bütçe çıkardı. Sizin ödeyeceğiniz maliyet sadece bu değil. Gelecek teknik direktör Beşiktaş camiasının içinden biri olmalı. Rıza Çalımbay mesela Beşiktaş’ta başlamış, Beşiktaş’ta bitirmiştir. Sergen Yalçın yükü daha gitmemiş.” dedi.

Beşiktaş’ın fizik olarak iyi olmadığını ifade eden Rıdvan Dilmen, “Beşiktaş’ın bu sezon şampiyon olması zor. Mucize olması lazım. Mucizeler var mı futbolda? Var.” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN