Rıza Çalımbay canlı yayında Burak Yılmaz'ı hedef aldı! 'Burak Yılmaz'ın getirdiği...'

Beşiktaş'ın teknik adamı Rıza Çalımbay, yarın akşam oynanacak Fenerbahçe derbisine saatler kala, siyah-beyazlı ekibin bir önceki teknik adamı Burak Yılmaz'ı hedef aldı. Burak Yılmaz'ın Çalımbay'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Yarın akşam yeni yönetimi ile ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıkacak siyah-beyazlı ekipte teknik adam Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın eski teknik adamı Burak Yılmaz'ı hedef aldı. Çalımbay'ın genç teknik adama yönelik sözleri siyah-beyazlı camiada şok etkisi yarattı.

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik adamı Rıza Çalımbay, Asist Anali Youtube kanalında yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olarak gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam, kendisinden önce Beşiktaş'ta görev yapmış olan Burak Yılmaz'ı canlı yayında hedef aldı.

Tecrübeli teknik adam, takımdaki sakatlıklar nedeniyle Burak Yılmaz ve teknik ekibini hedef alarak "Ben antrenörlük ve futbolculuk hayatımda bu kadar sakatı görmedim.9-10 sakat oyuncumuz var. Burak Yılmaz'ın getirdiği Hırvat antrenörler var. Onların yaptırdığı antrenmanlardan dolayı, takımı bir an önce daha iyi duruma getirelim diye yapmış olabilirler. Çünkü hemen sakatlanıyorlar" dedi.

Bu açıklama sonrasında Burak Yılmaz'ın Çalımbay'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN