Rooney: Messi Ronaldo'dan çok farklı

Rooney: Messi Ronaldo'dan çok farklı

Ronaldo'nun eski takım arkadaşı Rooney Messi'ye övgüler dizerek, "Ronaldo'nun gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olduğunu iddia edenler var. Görüşlerine saygı duyuyorum ama benim için Messi, çok daha farklı." açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz aylarda ilk olarak Manchester United ile Cristiano Ronaldo arasında geçen tartışmalara dahil olan Wayne Rooney, "Ronaldo'nun sezon başından bu yana yaptığı şeyler, Manchester United için kabul edilemez" diyerek söz düellosunu başlatmıştı.

Portekizli yıldız da eski takım arkadaşı hakkında, "Kendisinden daha iyi göründüğüm için bu tarz eleştirilerde bulunuyor" cevabını vermişti. Söz düellosu Rooney'nin "Cristiano Ronaldo'nun yaşlandığını kabul etmesi gerekiyor" söylemleriyle devam etmiş Rooney sosyal medya hesabından bir taraftarın "Oynat, yedek bırak ve sat" konseptindeki sorusunu yanıtlayarak"Messi'yi oynatır, Kane'yi yedek bırakır, Ronaldo'yu ise satarım. Çünkü kulübü bile oynatmıyor" cevabını vermişti.

'MESSİ ÇOK ÇOK FARKLI'

Rooney bu kez de 2022 Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hakkında konuştu.

Cristiano Ronaldo'nun eski takım arkadaşı olan Wayne Rooney, "Ronaldo'ya çok büyük saygım var. Ronaldo'nun gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olduğunu iddia edenler var. Görüşlerine saygı duyuyorum ama benim için Messi, çok daha farklı." değerlendirmesini yaptı.

Rooney, "Messi ile birkaç kez karşı karşıya geldim. Topu alıp tutması, gitmesi, oyunu kontrol etmesi, oyunculara pasları ve gol yetenekleri çok çok farklı." ifadelerini kullandı.

ABD MLS takımlarından DC United'ın teknik direktörlüğünü yapan Wayne Rooney, futbol hayatında Everton, Manchester United, DC United ve Derby formalarını giymişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN