Salih Uçan'ın yeni durağı herkesi şaşırttı! İmzalar atılıyor: Beşiktaş'ın ezeli rakibine transfer oluyor...

Salih Uçan'ın yeni durağı herkesi şaşırttı! İmzalar atılıyor: Beşiktaş'ın ezeli rakibine transfer oluyor...

2021-2022 sezonundan bu yana Beşiktaş formasını terleten Salih Uçan'ın sezon sonunda takıma veda etmesi bekleniyor. Siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı sözleşme yenileme görüşmelerinden sonuç alamayan yıldız oyuncunun yeni durağı herkesi şaşırttı

Sezon sonunda Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erecek olan yıldız orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın yeni durağı belli oldu. Tecrübeli orta saha oyuncusunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta yıldız orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

YENİ DURAĞI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Siyah-beyazlı ekiple sözleşme uzatmayan Salih Uçan'ın yeni durağı büyük oranda belli oldu. Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Gelecek sezonun planlamasını yapmaya şimdiden başlayan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan'a kancayı taktı.

Bir sosyal medya kullanıcısının "Yeni sezon da Levent Mercan,Yusuf Özdemir Mustafa Eskihellaç ile yerli rotasyonunu toparlamalıyız" paylaşımına yanıt veren Konuksever, "Yaz oraya bir de Salih Uçan" ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım sonrasında Salih Uçan'ın sezon sonunda Trabzonspor'a imza atacağı iddia edildi. Çok sayıda etkileşim alan paylaşım kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan tecrübeli orta saha oyuncusu, bu sezon 28 karşılaşmada görev alırken 3 gol 5 asiste imza attı. Abdullah Avcının bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

2021-2022 sezonundan bu yana Beşiktaş'ta forma giyen Salih Uçan, 75 karşılaşmada görev alırken takımına 6 gol 13 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN