Sebastian Szymański Fenerbahçe'ye veda ediyor

Sebastian Szymański Fenerbahçe'ye veda ediyor

Cumartesi akşamı Galatasaray ile Süper Kupa'da karşılaşacak olan Fenerbahçe, Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymański ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Polonyalı orta saha oyuncusunun Fransız ekibi Rennes'e transfer olması bekleniyor.

İtalyan teknik adam Tedesco'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Süper Kupa'da Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Sarı-Lacivertli ekip, Polonyalı oyuncusu Sebastian Szymański ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Rennes, Sebastian Szymański transferi için görüşmelere başladı. Fransız ekibinin, Polonyalı oyuncunun menajeriyle de görüşeceği öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2023 yılında 9,75 milyon euro karşılığında takıma katılmıştı. Polonyalı futbolcu, bu sezon görev aldığı 25 karşılaşmada 2 gol 2 asiste imza atarak beklentilerin altında kalmıştı.

Polonyalı oyuncunun devre arasında Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN