Şenol Güneş resmen açıkladı: Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin Beşiktaş'a imza atacak mı? "Caner'i severim..."

Şenol Güneş resmen açıkladı: Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin Beşiktaş'a imza atacak mı? "Caner'i severim..."

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'in kış transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddialar hakkında sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz günlerde İtalyan teknik adam Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesini karşılıklı feshederek İstanbul temsilcisinden ayrılan tecrübeli savunma oyuncusu Caner Erkin'in Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilmişti. Başarılı teknik adam söz konusu iddialar hakkında sessizliğini bozdu.

Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 70 yaşındaki teknik adam Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'in kış transfer döneminde siyah-beyazlı ekibe transfer olacağı yönündeki iddialar hakkında ilk kez konuştu.

"ÖNDE BASKIYI ÇALIŞIYORUZ"

Süper Lig'in geri kalan kısmında ön alanda baskı yapma konusunda çalışmalar yaptıklarını açıklayan Şenol Güneş, "Oynanan oyunu daha nasıl geliştirebiliriz diye anlatmaya çalışıyoruz. Bugün önde baskıyı, birlikte baskı yapmayı, birlikte hücum yapmayı anlatmaya çalışıyoruz. Mesafe aldığımızı düşünüyorum. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Genel hava iyi. 3 maçı da burada yapacağız. Çalışma, beslenme iyi. Kamp yerinden memnunuz." dedi.

Josef de Souza ve Ghezzal'ın son durumlarına da değinen Güneş, "Sakatlık olarak, Ghezzal burada ama tedavisini ayrı yapıyor. Umut Meraş yarın, öbür gün katılır. Josef de Souza da haftaya katılır. Kuvvet farklılıkları var her iki ayağında. Şu anda eldeki oyunculara söylüyorum. Ben seni oraya yazmak istiyorum. Orada oynamanı istiyorum ama gitmek istiyorsan onu bileyim, ona göre davranayım" açıklamasında bulundu.

"CANER'İ SEVERİM..."

Caner Erkin ile ilgili soruları da yanıtlayan 70 yaşındaki deneyimli teknik adam, "Caner'i severim. İyi bir oyuncudur. Caner ile hiç görüşme yapmadım. Benim yapmam da doğru olmaz. Şu an Caner Erkin ile ilgili bir düşüncemiz yok" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN