Beşiktaş zorlukları aşacaktır

Beşiktaş zorlukları aşacaktır

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Caner Erkin iddialarını yalanlarken zorlu bir süreçte olduklarını söyledi. Büyük hedefler için doğru adımlar atılması gerektiğini belirten Güneş “Bu sırat köprüsünden geçeceğiz. Buradan iyi geçersek o zaman önümüz aydınlık” dedi.

Beşiktaş, dün sabah saatlerinde basına açık yaptığı antrenmanla Antalya kampındaki hazırlıklarına devam etti. Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oynadıkları oyunu geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Şenol Güneş “Gizli bir şeyimiz yok. Her şeyimiz açık. Bazen çok fazla kalabalık, antrenmanın havasını çok bozmasın diye düşünüyoruz. Şimdi birlikte olmamamızın şöyle bir amacı var. Siz de görün, biz de anlatıyoruz. Oyuncuların niyetini de görüyoruz. Hakikaten iyi niyetliler, iyi çalışıyorlar. Anlattıklarımızın anlaşılması, onların uygulanmasını maçta görmek istiyoruz. Onları görebilirsek sıkıntımızın azalacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sakat oyuncular hakkında da bilgiler veren tecrübeli teknik adam “Sakatlık olarak Ghezzal burada ama tedavisi ayrı yapılıyor. Umut yarın ya da öbür gün katılır. Josef de haftaya zannediyorum gelecek. İki ayağı arasında kuvvet farklılıkları var. Yüzde 17 şu anda. Yüzde 10’un altına düşmesini bekliyoruz. Onun da toparlayacağını düşünüyoruz. O da arzulu, istekli ama sakatlık riski olmadan çalıştırmak gerekiyor. Bu hafta takımla olmayacak. Diğer oyuncular katılacak” şeklinde konuştu.

Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin ile görüşmediğini dile getiren Şenol Güneş “Caner’i severim, iyi oyuncudur. Caner ile hiç görüşmedim. Zaten bu görüşmeyi benim yapmam doğru olmaz. Caner’e de sorabilirsiniz. Caner ile ilgili bir düşüncemiz yok, olsa da size söyleriz” diye konuştu.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyorum’ açıklaması hatırlatılan Şenol Güneş, sözlerini şöyle noktaladı: “Futbol oynuyorsak en iyisi olun. Türkiye’de şampiyon seneye yine elemelere katılacak. Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın zor olduğu dönemde bunu söylüyorsa bir vizyon çiziyor. Şu anda zor bir dönemden geçiyoruz. Ben anlatıyorum, oyuncu anlayacak. Sonra kızacak, oynayacak, oynamayacak. Bunlar hep yaşanacak. Bu sırat köprüsünden geçeceğiz. Buradan iyi geçersek o zaman önümüz aydınlık. Zirveye çıkmak o kadar kolay değil. Çıktıktan sonra kıymetini bileceğiz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN