Şenol Güneş'e tepki her yerde: Bu kez 'Fenerbahçe düşmanı' oldu

Şenol Güneş'e tepki her yerde: Bu kez 'Fenerbahçe düşmanı' oldu

A Milli Takım'ın Euro 2020'ye veda etmesi sonrası büyük tepki çeken teknik direktör Şenol Güneş, İsviçre maçı öncesinde de hedef alındı. Takım otobüsüne 'Fenerbahçe düşmanı Şenol Güneş' yazısı asıldı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre'ye 3-1 kaybettiği son maç öncesinde takım otobüsünün üzerine teknik direktör Şenol Güneş'i hedef alan bir yazı asıldı.

Otobüsün ön camına konulan kağıtta "Fenerbahçe düşmanı Şenol Güneş" yazdığı ortaya çıktı.

01-001.jpg

EURO 2020 A Grubu üçüncü maçında İsviçre'ye 3-1 yenilen A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, turnuvaya erken veda ettikleri için çok üzgün olduklarını söylemişti.

"GRUPTAN ÇIKMAYI HEDEFLİYORDUK"

Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen Güneş, şunları kaydetmişti:

"Üzgünüz. Bu gruptan çıkmayı hedefliyorduk, çıkacak gücümüzün olduğunu düşünerek buraya gelmiştik. Güzel futbol oynamak, gruptan çıkmak hedefimizdi. Önümüzdeki güzel bir hikaye yazma imkanı vardı. Maalesef düşündüğümüzün tam tersi oldu. Futbolseverlere verdiğimiz beklentilerin altında kaldık. Yetenek, karakter önemli ama güçlü de olmak önemli. İlk maçtaki kayıp sonrası oldukça büyük bir travma geçirdik, bugün daha iyiydik oyuna baktığımızda.

02-002.jpg

"KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI"

Her şeye rağmen toparlanma oldu ve gol pozisyonları da ürettik. Rakip ilk geldiğinde golü attı. Hücuma gittiğimizde ikinci golü yedik. İlk yarı denk sayılabilir. Maçın tamamına baktığımızda, maçı kaybeden takım olarak bizim düşündüğümüz, oynadığımız oyunun anlayış olarak geride olduğu bölümleri de gördük. Bunlar sonucu etkiliyor. İsviçre topa sahip olan bir takım, onların da yetenekli oyuncuları var. Golleri bulabilseydik kazanabileceğimiz bir maçtı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN