Tümer Metin Şenol Güneş'i istifaya çağırdı

Tümer Metin Şenol Güneş'i istifaya çağırdı

Türkiye'nin İsviçre'ye 3-1 yenilerek EURO 2020'ye veda ettiği maçın ardından Tümer Metin, A Milli takımın EURO 2020'deki başarısızlığının ardından teknik direktör Şenol Güneş'e istifa çağrısında bulundu.

TRT Spor yorumcusu ve eski milli futbolcu Tümer Metin, milli takımın EURO 2020'de (Avrupa Şampiyonası) puan alamadan elenmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş'i istifaya davet etti. Metin, millilerin turnuvada demode bir görüntü çizdiğini belirterek, "Değişim şart, değişmek zorundayız" diyerek, Güneş'i işaret etti.

Metin, Güneş'e dair eleştiri getirirken ilginç bir örnek de verdi. Metin, "Şenol Güneş, hala eskide kalmış. Detaylarla uğraşıyor. İbrahim Kırkayak'ın (TRTSpor muhabiri), Ersin Düzen'in (TRTSpor sunucusu ve TFF iletişim danışmanı) saha kenarında röportaj yaparken saha çizgisine basıp basmamasıyla sen ilgilenme. Bırak ona başkası baksın" şeklinde konuştu.

'NE YAZIK Kİ BAŞARILI OLAMADI'

Şenol Güneş'in son iki maçta turnuvanın en tecrübesiz oyuncularına sahip olduklarını söylediğini belirterek, "Evet ama turnuvanın en tecrübeli hocası da bizimdi. Ne yazık ki başarılı olamadı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN