Şenol Güneş'in tercihi Güney Kore

Şenol Güneş'in tercihi Güney Kore

Beşiktaş'taki kariyeri sona erdikten sonra herhangi bir kulüpte görev almayan Şenol Güneş, hangi takımda görev almak istediğini açıkladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Türk futbolunun en önemli değerlerinden Şenol Güneş, Güney Kore devlet televizyonuna açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, önümüzdeki dönem çalıştırmak istediği takımı açıkladı.

Resim

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüpte görev almayan Şenol Güneş, Güney Kore devlet televizyonuna yaptığı açıklamada ''Kore'de çok güzel 3 yılım geçti. Çok mutluydum. Tekrar geriye dönmek benim için güzel olur. Bu heyecanı tekrar yaşamak isterim. Futbolu güzel bir şekilde bitirmek istiyorum. Bu da Güney Kore Milli Takımı'nda olursa benim için şans olur. Aradan yıllar geçmiş olsa bile şu anda aynı heyecanı yaşıyorum'' ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş, sözlerini ise ''70 yaşımın üzerindeyim, iyi bir hayat yaşadım ve bunu iyi bir şekilde bitirmek isterim. Böyle bir meydan okumayı kabul ederim. Benim için bir şans olur" şeklinde tamamladı.

Şenol Güneş, 2007-2009 yılları arasında Güney Kore'de FV Seoul takımını çalıştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN