Son dakika! İtalyan devinin yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı: Kanarya kış transfer dönemi için ilk transferi bitirdi!

Son dakika! İtalyan devinin yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı: Kanarya kış transfer dönemi için ilk transferi bitirdi!

11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, muradına erdi. Kanarya, kış transferi için ilk transferi bitirdi. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip, kış transfer sezonu için ilk transferini gerçekleştirdi. İtalyan devinin yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal yönetiminde şampiyonluk hasretini dindirmeyi amaçlıyor. Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonu için ilk transferini bitirdi. İtalyan devinin yıldızı, sezonun geri kalan bölümünde Fenerbahçe forması altında mücadele edecek.

İMZAYI ATTI

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun son dakika haberine göre; Milan'ın yıldız orta saha oyuncusu Rade Krunić'i transfer etmek için İtalya'ya giderek İtalyan devinin yetkilileri ile masaya oturan Fenerbahçe Sportif Direktörü Mário Branco, Boşnak yıldız ve menajeriyle her konuda anlaşmaya vardı.

30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile anlaşmaya varan sarı-lacivertli ekibin kısa süre içerisinde Milan ile de anlaşmaya varması ve bu transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

İtalyan devi ile 2025 yılına dek sözleşmesi bulunan Boşnak yıldızın sezonun geri kalan bölümünde Fenerbahçe formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon Milan forması altında 14 maçta göre alan tecrübeli orta saha oyuncusu skor katkısında bulunamadı.

30 yaşındaki yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcu için bugüne dek 8,6 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fenerbahçe, Rade Krunic ile anlaşma sağladı | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN