Son dakika! Konyasporlu Ahmet Çalık hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, Ankara-Niğde yolunda geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Çalık, Galatasaray'da da forma giyinmişti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen futbolcu Ahmet Çalık, Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde meydana geldi. Galatasaray'dan Konyaspor'a transfer olan futbolcu Ahmet Çalık'ın kullandığı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi.

kazaaa.jpg

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

off.jpg

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ahmet Çalık'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarınca teslim alınıp, Elmadağ ilçesine getirildi. Milli futbolcu için Elmadağ Sungur Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye Çalık ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor ve Gençlerbirliği forması giyen futbolcular ile çok sayıda kişi katıldı. Çalık'ın tabutunun üzerine Türk bayrağı ve Konyaspor ile Galatasaray formaları koyuldu.

1.jpg

Cenaze namazı öncesi oğlunun tabutuna sarılan Ali Çalık, "Beni yetim bıraktın. Nereye baksam onu görüyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Ahmet Çalık'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından ilçedeki mezarlıkta toprağa verildi.

DAVUTOĞLU VE AKŞENER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Çalık'ın hayatını kaybetmesinin ardından başsağlığı mesajı yayımladı. Davutoğlu ve Akşener'in paylaşımı şöyle:

''Konyaspor’umuzun bu sezonki başarılarında büyük emeği olan değerli genç futbolcumuz Ahmet Çalık’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları başta olmak üzere, Konyaspor taraftarına ve spor camiasına başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun.''

''Konyaspor'da forma giyen millî futbolcumuz Ahmet Çalık’ın acı bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN