Trabzonspor'dan Ahmet Çalık’ın ailesine kupalı taziye ziyareti

Trabzonspor'dan Ahmet Çalık’ın ailesine kupalı taziye ziyareti

Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Ağaoğlu, Çalık’ın ailesine hatıra olarak minyatür şampiyonluk kupası, şampiyonluk madalyası ve tüm takımın imzaladığı şampiyonluk forması hediye etti.

Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir başarıya imza atan Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 11 Ocak'ta Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İttifak Holding Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık’ın Konya’da yaşayan ailesini ziyaret etti.

Ahmet Çalık’ın annesi Nurhan Çalık, babası Ali Çalık ve kardeşi Emir Çalık’a taziye dileğinde bulunan başkan Ağaoğlu’nun ziyaretine İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve kulüp yöneticileri de eşlik etti.

forma.jpg

Duygulu anların yaşandığı ziyaret sonunda başkan Ağaoğlu, Çalık’ın ailesine hatıra olarak minyatür şampiyonluk kupası, şampiyonluk madalyası ve tüm takımın imzaladığı şampiyonluk forması hediye etti.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’ndan Ahmet Çalık’ın ailesine ziyaret" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN