Ahmet Ağaoğlu isim verdi: Transfer etmek istedikleri oyuncuyu açıkladı

Ahmet Ağaoğlu isim verdi: Transfer etmek istedikleri oyuncuyu açıkladı

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu transfer teklifinde bulundukları futbolcuyu açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor gelecek sezon Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda mücadele edecek. Karadeniz temsilcisi, tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi gruplarına katılabilmek için için kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Bordo-mavili kulüp bu amaçla teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Ahmet Ağaoğlu yönetimindeki Trabzonspor, kadrosuna üçüncü bir Yunan oyuncuyu dahil etmek istiyor

"TEKLİFİMİZİ SUNDUK GÖRÜŞMELERE DEVAM EDECEĞİZ"

Sportpress24'e konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu transfer etmek istedikleri oyuncuyu açıkladı.

Yunan devi Olimpiakos'un 28 yaşındaki milli sol kanat oyuncusu Giorgos Masouras için teklif yaptıklarını belirten Ağaoğlu "Giorgos Masouras için teklifimizi sunduk. Ancak Olympiakos 8 milyon euro istiyor. Bu bizim için fazla ama temaslarımızı kesmiyoruz. Görüşmelere devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

DEVRE ARASINDA DA İSTEMİŞTİ

Trabzonspor, yıldız futbolcuyu transfer etmek için ocak ayında da girişimde bulunmuş ancak bu girişim sonuçsuz kalmıştı. Giorgos Masouras'un Olimpiakos ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

FENERBAHÇE İDDİASI

Öte yandan Yunan basınında Masouras'ın Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğunu iddia etti. Haberde, 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için şampiyon Trabzonspor ile ezeli rakibi Fenerbahçe'nin yarıştığı ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN