Son dakika!.. Mourinho Fenerbahçe için çok ağır konuştu: Benfica'ya dönerek kendi seviyeme döndüm

Son dakika!.. Mourinho Fenerbahçe için çok ağır konuştu: Benfica'ya dönerek kendi seviyeme döndüm

Benfica ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan Jose Mourinho, basın toplantısında Fenerbahçe dönemiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Portekizli teknik adam, sarı-lacivertli kulübe gitmenin kariyerinde yanlış bir seçim olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Portekiz devi Benfica ile anlaşan Jose Mourinho, imza töreninde sarı-lacivertli kulüpte geçirdiği döneme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mourinho'nun Fenerbahçe macerasını değerlendirirken kullandığı ağır ifadeler, özellikle Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini çekti.

yeni-proje

"FENERBAHÇE'YE GİDEREK HATA YAPTIM"

Deneyimli teknik direktör, "Fenerbahçe'ye giderek hata yaptım. Benfica'yı çalıştırmak, kendi seviyeme dönmek demek." sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bu açıklama, Mourinho'nun Fenerbahçe'deki görevi kendi kariyerinde bir gerileme olarak gördüğünü ortaya koyarken, Portekiz'deki yeni görevinin ise bir nevi 'itibar iadesi' olduğunu ima ediyor.

Ayrıca, ayrılığını savunarak, "Son güne kadar elimden geleni yaptım" dedi. Bu sözler, Fenerbahçe'deki başarısızlığın kendi performansından kaynaklanmadığı yönünde bir mesaj olarak yorumlandı.

Mourinho ayrıca Benfica'nın Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı mağlubiyet hakkında "Her zaman kazanamayız ancak iki gün önce olduğu gibi de kaybedemeyiz! Benfica bu değil. Gerçek Benfica, Fenerbahçe'ye karşı 30 dakika eksik oynayan ve buna rağmen olumlu sonuç elde eden takımdır. Benim kendimi gördüğüm Benfica budur!" dedi.

12138375

FENERBAHÇE MACERASI: TEK DERBİ GALİBİYETİ

Mourinho, 2024-25 sezonunda Fenerbahçe'yi şampiyon yapma hedefiyle göreve gelmişti. Ancak ligde şampiyonluk ipini göğüsleyemedi. Sezon boyunca en çok eleştirildiği konulardan biri de derbi performansı oldu. Portekizli hoca, ligde oynanan 6 derbi maçından sadece birini kazanabilmişti.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN