Trabzonspor'a Şampiyonlar Ligi'nde dişli rakip

Trabzonspor'a Şampiyonlar Ligi'nde dişli rakip

Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşarak Şampiyonlar Ligi play-off turunda mücadele edecek Trabzonspor'un rakibi belli oldu. Karadeniz temsilcisi Danimarka ekibi Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele edecek. Bordo- mavili kulübün başkanı Ağaoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini vurgulayarak "Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek istiyoruz" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir sezonu geride bırakan Trabzonspor'un Devler Ligi play-off turundaki rakibi belli oldu.

Tarihinde ikinci defa Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, Danimarka şampiyonu Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele edecek.

İlk karşılaşma 16-17 Ağustos'ta Danimarka'da, ikinci maç ise 23-24 Ağustos tarihlerinde Trabzon'da oynanacak.

Fırtına, rakibini elemesi halinde 11 yıl aradan sonra Devler Ligi gruplarına katılacak. Karadeniz temsilcisi Kopenhag'a elenirse yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek.

Ağaoğlu: Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek istiyoruz

Kopenhag eşleşmesi hakkında TRT Spor'a konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak istediklerini vurgulayarak "Ülke olarak ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde eleme gruplarında oynamak zorunda kaldık. Neden bu durumdayız diye çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu, ülke olarak futbolda nereye geldiğimizin en açık göstergesi. Kopenhag içlerindeki en iyi takımdı. Ancak onlara sorsanız onlar da 'Trabzon niye çıktı?' diye sorup, üzülürler. Daha önce onlarla oynadığımız talihsiz bir maç vardı, umarım bu da onun rövanşı olur. Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek istiyoruz" diye konuştu.

Jess Thorup: En zor kurayı çektik

Kopenhag Teknik Direktörü Jess Thorup ise Trabzonspor ile eşleşerek 'en zor kurayı' çektiklerini dile getirdi. Danimarkalı teknik adam, ''Kâğıt üzerinde en zor kurayı çektik ama dünyanın en büyük kulüp turnuvasında olduğumuzu unutmamalıyız. Yani rakip kim olursa olsun her zaman keskin rekabet olacak." yorumunu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN