Transfer nedeniyle 7 yıl hapsi istenen Neymar hakkında karar çıktı

Transfer nedeniyle 7 yıl hapsi istenen Neymar hakkında karar çıktı

PSG'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar'ın 2013'te Santos'tan Barcelona'ya transferinde usulsüzlük yapıldığı suçlamalarıyla ilgili davada karar çıktı. İspanyol savcılar, Neymar hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını düşürdü.

Fransız devi Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Neymar 2013'te Brezilya'nın Santos takımınndan Barcelona'ya transfer olmuştu.

30 yaşındaki futbolcu o dönem 88 milyon euroya yakın bir bedelle transfer olurken kulüpler ilk başlarda daha düşük bir bedel açıklamış ve konu büyük tartışmaları beraberinde getirmişti. Neymar o dönemde haklarının yüzde 40 sahibi olan DIS şirketi ile transferi nedeniyle mahkemelik oldu.

İspanyol savcılar, transferinde usulsüzlük ve yolsuzluk yapıldığı suçlamalarıyla ilgili yargılandığı davada sanık koltuğundaki Brezilyalı yıldız hakkındaki suçlamaları düşürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN