Ünlü futbolcunun sahibi olduğu otelin bahçesinde toplu mezar çıktı

Ünlü futbolcunun sahibi olduğu otelin bahçesinde toplu mezar çıktı

İspanyol futbolcu Gerard Pique'nin Malaga kentinde satın aldığı otelde 250 mezar bulundu. Mezarların ne zaman yapıldığının tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique, kariyerinin sonuna yaklaşırken yaptığı yatırımlarla da ülkesinde adından söz ettiriyor.

Marca'da yer alan habere göre, Pique'nin 2015 yılında İspanya'nın Malaga şehrindeki Costa del Sol bölgesinde satın aldığı otelin altında 250 mezar bulundu.

İspanyol futbolcu, bu yatırımı için o dönem 20 milyon dolar harcamıştı.

gerard-piquenin-oteli-nerede

MEZARLARIN ÇOĞU BOŞ ÇIKTI

Alanda çalışan arkeolog Alberto Cumpian açıklamasında; "250 büyük mezar kazdık. Bunların büyük çoğunluğu boştu. Muhtemelen mezarlar hiç kullanılmadı. Kullanılacak kadar değerli değillerdir" dedi.

Yapılacak çalışmaların ardından mezarların hangi yüzyıldan kaldığı tespit edilecek.

gerard-piquenin-oteli

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN