UEFA'da skandal hata: Kura çekimleri yeniden yapılacak

UEFA'da skandal hata: Kura çekimleri yeniden yapılacak

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekiminde skandal bir hata yapıldı. İlk çekilen kurada yaşanan Manchester United karışıklığı sonrası UEFA, Atletico Madrid'in de itirazı üzerine Şampiyonlar Ligi son 16 turu kurasının yeniden çekileceğini duyurmuştu. İşte yeni eşleşmeler...

İlk turda aynı grupta mücadele eden Villarreal ve Manchester United, kura çekiminde yanlışlıkla aynı torbada yer alınca ortalık karıştı. UEFA, Devler Ligi son 16 turu kurasında yaşanan bu olay sonrası kura çekiminin tekrarlanacağını açıkladı.

İlk çekilen kura, yaşanan Manchester United karışıklığı sonrası iptal edildi.

Kura çekimi bugün saat 17.00'de gerçekleşti. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda yeni eşleşmeler şöyle:

Salzburg - Bayern Münih

Sporting - Manchester City

Benfica - Ajax

Chelsea - Lille

Atletico Madrid - Manchester United

Villarreal - Juventus

Inter - Liverpool

PSG - Real Madrid

NE OLMUŞTU?

UEFA Şampiyonlar Ligi son turu kura çekimi daha önce benzeri görüşmeyen bir olaya sahne oldu.

Villarreal'in eşleşebileceği takımların kura torbasına yanlışlıkla Manchester United eklendi ve İspanyol ekibinin rakibi olarak çekildi. İki takım aynı grupta yer aldıklarından bu kura gerçekleşemedi. Kura torbası yeniden karıştırıldı ve Villarreal'in rakibi bu kez Manchester City oldu.

asa.jpg

Daha sonrasında Atletico Madrid'in rakiplerinin belirleneceği kura torbasına Manchester United'ın katılamadığı görüldü. Bu durum, Atletico Madrid'in çekebileceği rakipler arasında Manchester United'ın yer almamasına yol açtı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN