Sosyal medyada Galatasaray maçından sonra Terim istifası isteniyor

Sosyal medyada Galatasaray maçından sonra Terim istifası isteniyor

Galatasaray'ın ligde istenen başarıyı gösterememesi, son olarak Malatyaspor maçından da puan almadan dönmesi taraftarların sosyal medyada Terim'in istifasını isteyen mesajlar paylaşmasına neden oldu. #fatihterimistifa etiketi altında Terim'in Galatasaray'ın Teknik Direktörlüğünü bırakması yönünde yorumlar yapıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasındaki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Galatasaray karşılaşması 0-0 tamamlandı.

46. dakikada Galatasaray'ın sol kanatta gelişen atağında Van Aanholt topu ceza sahasına gönderdi. Topla kale sahası içinde buluşan Diagne'nin şutunda, direğe çarpan meşin yuvarlağı kaleci Ertaç Özbir kontrol etti.

74. dakikada sol çarpazdan topu ceza sahasına sokan Van Aanholt'un çektiği şutta, meşin yuvarlak yan ağlara gitti.

90+2. dakika konuk ekibin orta sahadan gelişen atağında Halil Dervişoğlu'nun ceza sahası dışında çektiği şutta, kaleci Ertaç Özbir topu kornere gönderdi.

90+4. dakikada ceza yayının önünde Feghouli'nin pasıyla topla buluşan Ömer Bayram'ın şutunda, top kalenin üstünden dışarı çıktı. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Öte yandan maç sonrası sosyal medyada Fatih Terim'e tepki gösterildi. Lig'te istenen başarıyı yakalayamayan Galatasaray için taraftarlar #fatihterimistifa etiketi ile paylaşımlar yaptı.

#fatihterimistifa etiketi ile yapılan yorumlar arasında, 'İstifa etmen için başka ne lazım', Takımda bu yüzü artık görmek istemiyorum gibi yorumlar yapılırken, Terim'in istifasının istenmesini eleştiren paylaşımlarda yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN