Şota ile yollarını ayıran Hull City Beşiktaş'ın eski hocasını gözüne kestirdi: İş imzaya kaldı

Şota ile yollarını ayıran Hull City Beşiktaş'ın eski hocasını gözüne kestirdi: İş imzaya kaldı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'de Gürcü teknik adam Şota Arveladze ile yollarını resmen ayırmasının ardından İngiliz ekibinde yeni hoca arayışları başladı. İngiliz temsilcisinin Beşiktaş'ın eski teknik direktörünü gözüne kestirdiği iddia edildi.

Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Şota Arveladze ile yollarını ayıran Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, yeni teknik direktörünü buldu. İngiliz ekibi Beşiktaş'ın eski hocasını gözüne kestirdi.

Tecrübeli teknik adamla yolların ayrılmasının ardından İngiliz ekibinde yeni hoca arayışları başladı. Andy Dawson'ın geçici teknik direktör olacağını açıklayan İngiliz temsilcisinin Türk futbolunun efsane isimlerini listeye aldığı öne sürülmüştü.

acun-2.jpg

"GÜÇLÜ BİR KADROMUZ OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Teknik direktör arayışları hakkında Hull Live'a konuşan Acun Ilıcalı, görüşmelerin devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Şu an birçok adayla temas halindeyiz. Sahip olduğumuz kadrodan en iyi verimi alabilecek en iyi adayı bulmaya çalışıyoruz. Güçlü bir kadromuz olduğuna inanıyorum. Milli takımlara 8-9 oyuncu gönderiyoruz. Yaz döneminde hücum futbolu oynayabilecek, teknik kapasitesi iyi, topa sahip olalbilen bir takım yaratmak adına transferler yaptık.

HEPSİ BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTİYOR

Yeni menajerimizin bu oyunculardan en iyi şekilde yararlanabilecek biri olması gerekiyor. Görüşme halinde olduğumuz menajerler, futbolda iyi başarı hikayeleri olan ve büyük bir tutkuya sahip isimler. İyi durumda olmayan bir kulübe teknik direktör getirmek zor ama biz tam tersini yaşıyoruz. Takımımızda gelecek adına büyük bir umut olduğunu düşünüyorlar ve yöneticiler, takım sahibi, taraftarlar olarak büyük tutkumuzu görüyorlar. Hepsi bizimle çalışmak istiyor."

BEŞİKTAŞ ESKİ HOCASI HULL CİTY YOLUNDA

Fanatik gazetesinden Esat Soydabircan'ın haberine göre: Hull City, Beşiktaş'ın eski hocası Carlos Carvalhal ile görüşme halinde. Bir aksilik yaşanmaması durumunda Carvalhal'ın resmi imzayı atarak Hull City'nin yeni menajeri olması bekleniyor. Portekizli hocanın Türkiye geçmişi olduğu gibi Championship tecrübesi de dikkat çekiyor.

carlos.jpg

AL WAHDA AYRILIĞI AÇIKLADI

Carlos Carvalhal, Braga dönemi sonrası yaz aylarında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Wahda'nın başına geçmişti. Yeni takımıyla 1 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli hoca, sadece 4 maç sonunda takımından ayrıldı. Al Wahda tarafından yapılan açıklamada, Portekizli hocanın görevinden ayrıldığı ve kariyerinin devamı adına başarılar dilendiği belirtildi.

BEŞİKTAŞ VE BAŞAKŞEHİR'DE ÇALIŞMIŞTI

Carlos Carvalhal, 2011-12'de Türkiye'de Beşiktaş'ta görev alırken 2012-13 sezonunun ilk bölümünde 12 maç kadar o zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da (Başakşehir) görev yaptı.

Portekizli hoca, Başakşehir macerası sonrası ise İngiltere'de Sheffield Wednesday ve Swansea'de çalışmıştı.

WOLVERHAMPTON İDDİASI

Yorkshire Live, Carlos Carvalhal için Hull City söylentileri güçlenirken Premier Lig'den de bir talip olabileceği aktarıldı. Portekizli hocalarla çalışan Wolverhampton'da Bruno Lage ile yollar ayrıldı ve Carvalhal'in adaylar arasında yer alabileceği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN