Şota Arveladze: Trabzonspor'un özel kupayı geri kazanmasını bekliyorum

Şota Arveladze: Trabzonspor'un özel kupayı geri kazanmasını bekliyorum

Hull City teknik direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor'un bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ortaya koyduğu performans nedeniyle mutluluk yaşadığını belirterek ''Trabzonspor adına çok mutluyum. Tüm Trabzon şehrinin bu özel kupayı gerçekten geri kazanmasını bekliyorum'' dedi.

Acun Ilıcalı tarafından satın alınan İngiliz takımı Hull City'nin teknik direktörü Şota Arveladze gündeme açıklamalarda bulundu.

Sporx'den Ali Budak'a konuşan Gürcü teknik adam, en büyük hayalinin Hull City'i Premier Lig'e çıkarmak olduğunu kaydetti.

"TRABZONSPOR ADINA MUTLUYUM"

Efsanesi olduğu Trabzonspor'un bu sezon Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performans nedeniyle mutlu olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam "Trabzonspor adına çok mutluyum. Tüm Trabzon şehrinin bu özel kupayı gerçekten geri kazanmasını bekliyorum" dedi.

''HULL CİTY'NİN BAŞINA KOLAY BİR ZAMANDA GEÇMEDİM''

İngiliz takımında zor bir dönemde görev aldığını belirten Şota, "Hull City'nin başına kolay bir zamanda geçmedim. Ama sahip olduğumuz oyuncular ve kadromuzla kulübün tüm ihtiyaçlarını gidereceğiz ve gereken puanları toplayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

''TEK HAYALİM BU TAKIMI PREMİER LİG'E ÇIKARMAK''

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı hakkında da konuşan Şota, şunları söyledi:

"Acun Ilıcalı'nın İngiltere macerasında ve bu yeni mücadelesinde onunla beraber olmak ve Acun'a yardım etmek gerçekten harika. Burada yapılacak daha çok şey var. Acun ile birlikte Hull City istediği yere ulaşacaktır. Takım olarak iyi şartlarımız var. Bu sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Sonrasında Premier Lig'e çıkmak istiyoruz. Acun Ilıcalı ile birlikte planlamalar yapıyoruz. Tek hedefim, hayalim bu takımı Premier Lig'e çıkarmak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN