Şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor, Beşiktaş'a hazır

Şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor, Beşiktaş'a hazır

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak Trabzonspor, maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in lider takımı Trabzonspor yarın evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tükenirken dev maçın bir karnaval havasında geçmesi hedefleniyor. Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Beşiktaş maçı öncesi son çalışmasını gerçekleştirdi.

Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek..

DESİBEL REKORU DENEMESİ

Öte yandan 41 bin 461 kişi kapasiteli stadyumda “kapalı gişe” olarak sahaya çıkacak olan Karadeniz ekibi, şampiyonluk yolunda bir rekor daha kırmak istiyor.

Bu sezon Süper Lig’in en coşkulu maçlarından biri olması beklenen Trabzonspor- Beşiktaş karşılaşmasında bordo-mavili kulüp, 90 dakika boyunca tüm tribünlerden ses ve desibel ölçümü gerçekleştirecek

Bordo-mavili taraftarın rekoru kırması halinde ise stadyum skorbordlarından ölçülen desibel miktarı canlı olarak gösterilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN