Spor Bakanlığı'na sürpriz isim: Kimse beklemiyordu! Fatih Portakal canlı yayında duyurdu

Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimini ikinci turda kazanmasının ardından yeni hükümette hangi isimlerin görev alacağı merak konusu oldu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla yeni hükümette görev alabilecek isimleri değerlendiren Fatih Portakal, Gençlik ve Spor Bakanlığı için dikkat çekici bir iddiada bulundu.

Türkiye, 27 Mayıs Pazar günü cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için sandık başına giderek yeni cumhurbaşkanını seçti. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adayı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak seçimden zaferle ayrıldı. Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi zaferle tamamlamasının ardından yeni hükümette hangi isimlerin görev alacağı merak konusu oldu.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını bugün resmi olarak açıklaması bekleniyor. Yapılan planlamaya göre, milletvekilleri 2 Haziran Cuma günü Meclis Genel Kurulu’nda yemin edecek ve Meclis Başkanı seçimi için 5 günlük adaylık süreci başlayacak.

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı yemini için ise iki farklı taslak programının hazırlandığı iddia edildi. Buna göre, Erdoğan'ın 2 Haziran Cuma günü milletvekili yeminlerinin ardından TBMM’de Cumhurbaşkanı andını içerek göreve başlaması bekleniyor. Ayrıca, ikinci bir alternatif olarak Erdoğan'ın 6 Haziran Salı günü yemin edebileceği ve hemen ardından yeni kabinesini açıklayabileceği de öne sürüldü.

"MESUT ÖZİL SPOR BAKANI OLUYOR" İDDİASI

Yeni hükümette hangi isimlerin görev alacağı merak konusu olurken Fatih Portakal'dan dikkat çekici bir iddia geldi.

YouTube kanalında yeni hükümette görev alacak isimleri değerlendiren Fatih Portakal, son dönemde Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiren ve geçtiğimiz aylarda futbolu bıraktığını açıklayarak yeşil sahalara veda eden Alman eski futbolcu Mesut Özil'in Spor Bakanı olarak yeni hükümette görev alabileceğini öne sürdü.

Portakal açıklamasında "Olur mu olur. Neden olmasın? Olabilir. Geçen gün fotoğrafı vardı. Seviliyor" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'in seçim gecesi sosyal medya hesabı aracılığıyla Erdoğan ile çekildiği fotoğrafı 'Elhamdulillah' ifadesiyle paylaşması söz konusu iddiaları güçlendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN